Investeringsnyt fra Deloitte Pension Management

Investeringsnyt fra Deloitte Pension Management

Investeringsnyt fra Deloitte Pension Management. 

I løbet af første kvartal 2020 oplevede de globale aktiemarkeder nedture og ramte lavpunkter i slut-marts som følge af spredningen af COVID-19. Det hele vendte dog i april og figur 1 nedenfor viser, hvordan de globale aktieindeks har udviklet sig i løbet af et år (fra juli 2019 til juni 2020). Markederne dykkede i slut-februar, men har siden slut-marts vokset stille og stødt til samme eller højere niveau som juli i fjor (dog har Storbritannien ikke set samme fremgang som de øvrige lande).

Aktiemarkedernes fremgang og positive afkast de seneste måneder er resultatet af genåbningen af verdens økonomier, færre nye COVID-19-smittede og et lavere smittetryk samt centralbankernes evne til at holde hånden under kreditmarkederne med deres pengepolitik.

Det ser derfor ud til, at det tab som aktiemarkederne led i første kvartal 2020, kan blive indhentet af de kommende kvartaler.

Vær tro mod din investeringsstrategi.

Vores holdning i Deloitte Pension Management er, at man skal forblive tro mod sin investeringsstrategi og sin (lange) tidshorisont, selvom markederne svinger. Med en eventuel nedjustering af sin risiko, risikerer man at sælge i bunden og derved realisere et tab. Derudover vil man samtidig gå glip af muligheden for at være med, når markederne vender og derved indhente tabet.

 

Ansvarsfraskrivelse:
Dette materiale er udarbejdet af Deloitte Pension Management Brokers P/S. Materialet er til personlig orientering for de personer, som Deloitte Pension Management har udleveret materialet til. Informationsarket er alene udarbejdet som et generelt informationsmateriale og indeholder alene generelle informationer. Deloitte Pension Management påtager sig intet ansvar for rigtigheden, nøjagtigheden eller fuldstændigheden af informationerne i materialet, samt de dispositioner der er foretaget på baggrund af oplysningerne i materialet.

 

Henter data...